Gemeente Weert

29 juni 2007

Huis-aan-huis verspreid

NIEUWE GEMEENTEGIDS WEERT VERSCHIJNT

De officiële gemeentegids van Weert verschijnt begin juli. Deze wordt vanaf 5 juli a.s. huis-aan-huis verspreid in de hele gemeente. Voor de productie van deze gids heeft de gemeente samengewerkt met uitgeverij City & Tourist Promotions uit Kaatsheuvel. Daarnaast is er ook een digitale versie van de Weerter gemeentegids op internet te vinden. Deze is te raadplegen via www.weert.nl > burgerbalie > digitale gemeentegids.

Die digitale versie wordt overigens bijna dagelijks bijgewerkt. Voor de meest actuele gegevens kan men dus altijd de digitale gemeentegids raadplegen. Wie aanvullingen of correcties heeft op de digitale gids kan die doorgeven via info@ctponline.nl of in de digitale versie doorklikken en direct een correctie vermelden.

Bezorging
De nieuwe gemeentegids wordt huis-aan-huis bezorgd in de gemeente Weert. Ook de adressen met een Nee/Ja-sticker op de brievenbus krijgen de gemeentegids. Wie op de brievenbus een Nee/Nee-stickers heeft geplakt, kan de gemeentegids gratis ophalen in het Infocentrum in de hal van het stadhuis. Voor klachten over de bezorging kan men zich tot uiterlijk 26 juli wenden tot City & Tourist Promotions, mw. G. Zijlmans, tel. (0416) 344 333 of gerdy@ctponline.nl.

Nieuwe inwoners
Overigens ontvangen ook nieuwe inwoners van Weert de officiële gemeentegids in het informatiepakket dat ze krijgen. Daarnaast wordt de gids vaak verzonden aan mensen die zich oriënteren op Weert als woongemeente of gemeente waar men een bedrijf wil vestigen.

Marijke Creemers,
Infocentrum gemeente Weert
Postadres: Postbus 950, 6000 AZ Weert
Bezoekadres: Beekstraat 54 Weert
Telefoon: (0495) 575 300
Fax: (0495) 542 906
E-mail: m.creemers@weert.nl
Algemeen e-mailadres: gemeente@weert.nl
Website: http://www.weert.nl

2007.146 FS


---- --