Ingezonden persbericht


Persbericht


1 juni 2007

Momentum festival op De Betteld

Donderdag 5 juli start het 4-daagse Momentum festival op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Soul Survivor, De Navigators en Student Alpha organiseren deze zomer voor de tweede keer Momentum: het festival voor 20-plussers en studenten. Op Momentum nemen bezoekers even afstand van hun drukke werkzaamheden om in de stilte samen God te zoeken.

20-Plussers en studenten staan voor moeilijk keuzes die er in het leven gemaakt moeten worden. Zowel op het gebied van werk en school maar ook in het leven samen met God. Tijdens dit festival wordt de relatie met Hem verder ontwikkeld. Er komen binnen- en buitenlandse sprekers die deelnemers hierbij een handje willen helpen. Er worden relevante onderwerpen aangesneden om nieuwe inzichten te verschaffen waarmee mensen aan de slag kunnen in hun leven.

Het programma staat boordevol activiteiten. 's Ochtends en 's avonds zijn er celebrations met veel ruimte voor aanbidding en gebed. 's Middags zijn er seminars en fun-events waar deelnemers kunnen genieten van bands, poëzie, cabaret of gewoon lekker relaxen in één van de café's. De hoofdspreker tijdens dit festival is Floyd McClung, een bekend spreker en gerespecteerd leider wereldwijd. Floyd is auteur van bekende boeken als: 'Het vaderhart van God' en 'Heer maak ons één'.

De kosten van dit vierdaagse festival bedraagt 90 euro. Hoe eerder mensen boeken, hoe meer korting zij krijgen voor de entree. Meer informatie over Momentum en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl.



Ingezonden persbericht