Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CARIBISCHE EILANDEN TRINIDAD EN TOBAGO TOENEMEND POPULAIR

MET SUNNY CARS ZELF RIJDEN OP TRINIDAD

Amsterdam, juli 2007 - Trinidad en Tobago verheugt zich in een toenemende populariteit, niet in de laatste plaats dankzij de WK-deelname van het land onder Leo Beenhakker. Vanwege de groeiende belangstelling uit de Benelux en Scandinavië vliegt Martinair vanaf komende winter twee keer per week naar Tobago. Ook autoverhuurder Sunny Cars, met ruim 5000 bestemmingen in 90 landen, heeft afgelopen maand het eiland Trinidad in haar portefeuille opgenomen. Sunny Cars bedient toeristen vanuit twee kantoren, één op het internationale vliegveld en één in de hoofdstad Port of Spain.

Bruisend Trinidad
Vlak voor de kust van Venezuela ligt Trinidad met zijn tropische wouden en prachtige stranden. Het eiland is ongeveer zo groot als de provincies Noord- en Zuid-Holland samen en telt ruim 1 miljoen inwoners. Het uitbundige uitgaansleven en ook het carnaval van de hoofdstad Port of Spain zijn beroemd. Toeristen kunnen naar hartenlust duiken, golfen, mountainbiken, wandelen, snorkelen en natuurlijk ook ontspannen op het strand.

Verken het eiland op eigen vervoer
Sunny Cars heeft per 1 juni twee kantoren geopend op praktische locaties op Trinidad: één op het internationale vliegveld Piarco International Airport (POS) en één in het Crown Plaza Hotel in Port of Spain. Met een huurauto het eiland verkennen is een must. De gemoedelijke steden als Port of Spain en San Fernandez, nodigen uit om te shoppen en bieden op culinair gebied een multiculturele mix van Surinaams, Chinees, Afrikaans en Indiaas eten. Aan de noordkust zijn prachtige stranden, vooral Maracas Bay is een aanrader dat op minder dan een uur rijden van de hoofdstad ligt. Hier kun je de befaamde Bake&Shark eten, oftewel broodje haai. Ook rijd je zo al slingerend de bergen in voor een bezoek aan het prachtige Asa Wright Nature Centre.

Goede wegen en gekoelde wagen
Trinidad kent vele comfortabele 2- en 4-baanswegen, auto's met vierwielaandrijving zijn ideaal op deze bestemming. Sunny Cars heeft op Trinidad voor elk budget een auto beschikbaar met airconditioning: de Suzuki Jummy huur je voor 382 euro per week. Rondom Port of Spain is er vanaf drie dagen autohuur ook een afleverservice naar het (start)hotel van de klant. Voor toeristen die op Tobago vliegen en Trinidad een paar dagen willen bezoeken, is er een huurauto vanaf 212 euro voor 3 dagen.

Alles inclusief en geen eigen risico
De klantvriendelijke huurvoorwaarden maken Sunny Cars ook op Trinidad tot dè verhuurder voor de toerist. Het lokale eigen risico is via de gratis aanvullende eigen risicoverzekering van Sunny Cars automatisch meeverzekerd. Het aantal kilometers is ongelimiteerd en de kosten voor een extra bestuurder zijn inbegrepen. Als huurder kom je dus nooit voor financiële verrassingen te staan. Auto's van Sunny Cars huur je via reisbureaus in Nederland, telefonisch via 0252 - 623030 (vanuit België 0800 - 48412) of via de informatieve website www.sunnycars.nl.

www.visittnt.com



Ingezonden persbericht