Politie Zaanstreek-waterland

Nieuwsberichten donderdag 5 juli 2007

Zaanstreek-Waterland, 05-07-2007

Baby opgesloten in auto

Krommenie, 4 juli 2007, 14:28 uur

De politie heeft op de Julianastraat in Krommenie het portier van een auto opengebroken nadat een moeder per ongeluk haar baby had ingesloten. De moeder had de sleutels in de auto laten liggen, maar de baby zat er nog in. De agenten maakten met wat gereedschap de deur open tot grote vreugde van een opgeluchte moeder.

Lik op stuk

Zaandam, 4 juli 2007, 13:00

In een supermarkt aan de Prinsenstraat in Zaandam is een 51-jarige Zaandamse aangehouden nadat ze etenswaar niet had afgerekend. De vrouw had voor een bedrag van 2.50,- een zak drop en zuivel meegenomen. Op het politiebureau kreeg ze een boete van 130,-

Kluiscontrole

Beemster, 4 juli 2007

De politie heeft dinsdag op diverse adressen in de gemeente Beemster een kluiscontrole gehouden. Vier adressen werden bezocht. Personen die bij de politie staan geregistreerd als jachtaktehouder, of die een vuurwapenvergunning hebben worden regelmatig aan controle onderworpen. De politie heeft nu specifiek gelet op de kluizen. Het wapen en de munitie dienen in afzonderlijke kluizen opgeborgen te zijn. Alle bezochte vergunninghouders hadden de zaken op orde.

Dief in leegstaand pand

Purmerend, 4 juli 2007, 20:27 uur

De politie heeft een 52-jarige man uit Middenbeemster aangehouden op verdenking van diefstal. In een leegstaand pand aan de
Kwadijkerkoogweg betrapte een getuige de verdachte die met een elektriciteitskabel in de hand liep. Hij hield hem staande tot de komst van de politie die de verdachte meenam naar het bureau. Daar verklaarde de man dat het gebouw al meer dan een jaar leegstond en dat er dingen in lagen die hij wel goed kon gebruiken. Zoals stopcontacten en een brandhaspel. Hij is in de cel opgesloten.

Laatst gewijzigd 05-07-2007 15:48 | © Politie Zaanstreek-Waterland |