Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe directeur bij
Van Harte & Lingsma

Oegstgeest, 5 juli 2007 - Frans van der Stigchel (44) wordt per 1 september de nieuwe directeur van Van Harte & Lingsma (training, advies en coaching) in Oegstgeest. Met zijn jarenlange ervaring in de opleidingswereld zal hij zich bij het opleidingsbureau voornamelijk toeleggen op de groei van de onderneming en verspreiding van het gedachtegoed.

Van der Stigchel heeft al jaren een speciale passie voor de ontwikkeling van mensen: 'Van Harte & Lingsma staat bekend om persoonsgerichte trainingen waarin zij het eigen vermogen van mensen en organisaties verder willen ontwikkelen. Dat is de rode draad, mensen en organisaties in beweging brengen, en daar kan ik mijn drive uitstekend kwijt' aldus de nieuwe directeur.

Hij deed zijn leidinggevende ervaring op bij Adecco, de grootste aanbieder wereldwijd van Human Resource Solutions en de laatste 9 jaar als directeur bij ARTRA arbeidsmarkttrainingen. Op 1 september volgt hij Hugo-Jan Ruts op, die de afgelopen drie jaar leiding gaf aan Van Harte & Lingsma. Ruts startte in juni zijn eigen management- en organisatieadviesbureau op het gebied van marketing en human resources.

Over Van Harte & Lingsma
Van Harte & Lingsma vergroot het eigen vermogen van mensen en organisaties door een persoonlijke aanpak met lef en vakmanschap. Het ontwikkelen van het eigen leiderschap staat centraal in onze dienstverlening net als het het commitment om door samenwerking verder te komen. Van Harte & Lingsma biedt training, coaching en advies op het gebied van management, leiderschap, communicatie, effectiviteit, zingeving en organisatie-ontwikkeling. In onafhankelijk onderzoeken zit Van Harte & Lingsma al jaren bij de top 3 van Nederland. www.h-l.nl.


- Einde bericht -

Nadere informatie
Van Harte & Lingsma training, advies en coaching, www.h-l.nl, tel. 071-5191600, Frans van der Stigchel, tel: 06-27014973, e-mail: frans.vanderstigchel@h-l.nl.