Amsterdam Airport Schiphol

Published: 14:20 05.07.2007 GMT+2 /Source: Schiphol Group /AEX: SCHIPHOL /ISIN:

Hoofdkantoor I-SEC International naar Schiphol-Oost

Beveiligingsbedrijf I-SEC International vestigt zijn Nederlandse hoofdkantoor per 1 november 2007 op Schiphol-Oost. Het bedrijf heeft met Schiphol Real Estate een 5 jarige huurovereenkomst gesloten voor 550 vierkante meter kantoorruimte in het Caravelle gebouw. I-SEC International is momenteel gevestigd in Amstelveen.

I-SEC International levert beveiligingsdiensten aan luchtvaartmaatschappijen en luchthavens. Het bedrijf heeft Schiphol gekozen als nieuwe vestigingsplaats, vanwege de nabijheid van zijn klantenkring. Ook de uitstraling van het gebouw en het uitzicht op de luchthaven speelden een belangrijke rol bij de locatiekeuze.

Schiphol Real Estate

Schiphol Real Estate, 100% dochter van Schiphol Group, houdt zich bezig met het ontwikkelen van, het beleggen in en het beheer en de exploitatie van commercieel vastgoed op en rond luchthavens.

056-2007/gc

Contactpersoon I-SEC International: Gert-Jan van Holten, Telefoon: 020-3471077 Contactpersoon Schiphol Group: Gerbrant Corbee, Telefoon: 020-6012673

I-SEC - pdf

Schiphol Group is een exploitant van luchthavens die als missie heeft om duurzame waarde te creëren voor haar stakeholders door het ontwikkelen van AirportCities en het positioneren van Amsterdam Airport Schiphol als de meest toonaangevende AirportCity. De onderneming heeft de ambitie om een van de meest toonaangevende luchthavenondernemingen ter wereld te zijn.

Schiphol Group is eigenaar en exploitant van Amsterdam Airport Schiphol, Rotterdam Airport en Lelystad Airport en bezit 51% van de aandelen in Eindhoven Airport. Buiten Nederland neemt de onderneming via Schiphol USA Inc. deel in JFKIAT dat Terminal 4 op John F. Kennedy Airport bij New York exploiteert, en heeft het een belang in Brisbane Airport Corporation, exploitant van de luchthaven van Brisbane in Australië. http://www.schipholgroup.com

Voor informatie: pressoffice@schiphol.nl