Ingezonden persbericht


E-Storage benoemt Steven Rietveld en Kik Abrahams tot Account Managers

Aanzienlijke groei Nederland vraagt om versterking accountteam

Nieuwegein, 5 juli 2007 - E-Storage, specialist in storage-infrastructuren, heeft zijn accountteam versterkt met twee Account Managers: Steven Rietveld (37) en Kik Abrahams (41). De twee Account Managers helpen E-Storage om te voorzien in de toenemende behoefte van bestaande en nieuwe klanten aan complete datastorageoplossingen.

Rietveld richt zich in zijn nieuwe functie vooral op klanten in de publieke sector. In zijn vorige functie bij ICT-dienstverlener SLTN was hij eveneens verantwoordelijk voor klanten in de overheidsbranche. Abrahams werkte eerder onder andere bij Getronics, Fujitsu Siemens en Storage Tek. Hier deed zij veel ervaring op in de storagemarkt. Abrahams gaat zich binnen het E-Storage-accountteam voornamelijk bezighouden met klanten in de telecom-, hosting- en zorgsector.

"De Nederlandse datastoragemarkt maakt momenteel een sterke groei door. Om onze klanten altijd en overal de beste diensten en producten te kunnen bieden, zochten we daadkrachtige Account Managers met kennis van de markt", zegt Frans Blankert, directeur van E-Storage. "Steven Rietveld en Kik Abrahams hebben veel ervaring in sales en ICT. Bovendien beschikken ze over uitstekende kennis van specifieke branches. Dat maakt hen de ideale Account Managers om onze groei in Nederland verder te ondersteunen."

Over E-Storage
E-Storage is een Nederlandse storage integrator die zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van geavanceerde opslaginfrastructuren voor grote (top 100-)bedrijven en instellingen. Het bedrijf is opgericht in 1999 en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele organisatie met grote klanten als Getronics PinkRoccade, Atos Origin, ING Bank en Centraal Boekhuis. Doelstelling van E-Storage is klanten te ondersteunen bij de maximale exploitatie van bedrijfsinformatie. Hierbij wordt rekening gehouden met continue wijzigingen, toenemende wettelijke vereisten, marktontwikkelingen, advisering en levering van complete oplossingen voor beschikbaarheid, veiligheid en accuraatheid van informatie op elk platform.