Nederlands Architectuurinstituut

Rotterdam, 4 juli 2007

Win nu de Chaise Longue van Le Corbusier in het NAi

Exclusief onder de bezoekers van de succesvolle tentoonstelling 'Le Corbusier - De kunst van architectuur', in het NAi, verloot de BankGiro Loterij de meest bekende stoel van de hand van deze grootmeester: de chaise longue.

Le Corbusier
Met 'Le Corbusier - De kunst van architectuur' presenteert het NAi voor het eerst het oeuvre van Le Corbusier: interieurs, meubels, gebouw- en stadsontwerpen, tekeningen, schilderijen, foto's, stoffen, films en beeldhouwwerken. Nooit eerder werden er zoveel originelen van deze grote architect bijeengebracht. De tentoonstelling trekt uitzonderlijk veel bezoekers naar het architectuurinstituut en is nog te zien tot en met 2 september.

BankGiro Loterij
De BankGiro loterij is dé cultuurloterij van Nederland. Liefst 50 procent van de inleg gaat naar culturele instellingen waaronder het NAi. Ook deze actie wordt mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij. Als u bij een bezoek aan de tentoonstelling 'Le Corbusier - De kunst van Architectuur' de cultuurkaart invult en dus een lot koopt in deze Loterij, dan maakt u kans op de chaise longue ter waarde van EUR 3.095.

De tentoonstelling wordt gemaakt door het Vitra Design Museum in samenwerking met het Nederlands Architectuurinstituut, the Royal Institute of British Architects en de Fondation Le Corbusier. 'Le Corbusier - De kunst van architectuur' wordt georganiseerd in het kader van Rotterdam 2007, City of Architecture. AM is hoofdsponsor van deze tentoonstelling.

---

Voor nadere informatie en beeldmateriaal kunnen journalisten zich wenden tot de persafdeling van het team Marketing en Communicatie van het NAi:
Afdeling Marketing & Communicatie, tel 010-4401255, 4401235 of 4401271 fax 010-4366975, e-mail press@nai.nl

Voor meer informatie over de BankGiro Loterij kunt u contact opnemen met Jeroen Gerlag, 020-5737474, jeroen.gerlag@bankgiroloterij.nl

Publieksinformatie over Le Corbusier - De kunst van architectuur