Gemeente Lochem


De gemeente Lochem, Stichting de Garve, Stichting Komop en de Lochemse Hockey Club organiseren op 5 juli van 10.00 - 14.30 uur een G- sportdag voor mensen met een beperking in de leeftijd vanaf 12 jaar.

Het doel van deze G- sportdag is om mensen met een beperking op hun eigen manier deel te laten nemen aan de samenleving op het gebied van sport en vrije tijd. Tijdens de sportdag maken mensen met een beperking kennis met diverse sporten. Daarnaast ervaren de sportverenigingen/sportorganisaties de sportmogelijkheden met de desbetreffende doelgroep, waarbij gestimuleerd wordt om een structureel aanbod te creëren voor mensen met een beperking.

De sportdag sluit aan op het deelproject aangepast sporten van de breedtesportimpuls in de gemeente Lochem. De opening zal verzorgd worden door wethouder mevrouw G. Kreeft. De sportdag vindt plaats op donderdag 5 juli van 10.00 - 14.30 uur bij het sportcomplex van de Lochemse Hockey Club. Aansluitend is er een barbecue voor de deelnemers en de vrijwilligers.

Heb je interesse om deel te nemen aan de G- sportdag geef je dan op bij Luus Stoop, (0573) 28 86 00 of l.stoop@garve.nl.