Gemeente Rotterdam

De gemeenteraad vergadert op 5 juli a.s.. Hij bespreekt dan het Burgerjaarverslag 2006, het verslag van de Algemene Bezwaarschriftencommissie 2006 en het verslag van werkzaamheden van de Gemeentelijke Ombudsman over 2006. Ook neemt de gemeenteraad neemt een besluit over het Jaarverslag/ de Jaarrekening 2006 van de gemeente Rotterdam.

Bij het Jaarverslag worden het advies en de aanbevelingen van de raadscommissie tot Onderzoek van de Rekening betrokken. Het college legt met de jaarstukken verantwoording af aan de gemeenteraad. Ook komt de eerste Bestuursrapportage 2007 aan de orde, waarmee inzicht wordt gegeven in de financiële toestand van de gemeente in het eerste kwartaal van 2007.

Overige onderwerpen

Verder komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde: Participatie en Burgerschap en daarbij de afdoening van de motie-Van Tijn en motie-Verwijs, de planning en uitvoering van de Visie Voetbal Vitaal over de herstructurering van zowel voetbalverenigingen als voetbalvelden in Rotterdam en het Beleidskader werk en re-integratie.

Klik hier voor de agenda van deze vergadering.

Bron: Griffie, 02-07-2007