Ingezonden persbericht


5 Jarig lustrum Camping Rotterdam

Vind je Grote Liefde op Camping Rotterdam!

Camping Rotterdam viert tussen 5 en 9 juli 2007 haar 5 jarige lustrum. En wat is er afgelopen edities veel gebeurd op liefdesgebied. Van campingbaby's tot echtscheidingen en van nieuwe Grote Liefdes tot de breuk van die veel te lang durende relatie. Aan het programma van Camping Rotterdam zal het dit jaar niet liggen. Tijdens alle dagen kan je persoonlijk worden gecoached door de Eigen Wijze Flirtcoach en vervolgens ga je met haar tips aan de slag tijdens het Speeddaten of een ander liefdesspel bij de Love Caravan. Heb je al een relatie en wil je deze weer een nieuw leven inblazen? Geef je dan op voor de Cursus Naakt Poseren of krijg een sexuele boost bij de workshop "How to be a Pornstar". Als slagroom op de taart zal zaterdagavond 7-7-2007 een speciale SingleShopavond worden georganiseerd voor vrijgezelle campinggasten bij de plaatselijke supermarkt. Is er toch iets mis gegaan? Neem dan een kijkje bij Tot Soa, want ook zij werken preventief...

Single Shoppen
Aan het begin van dit jaar werd de eerste SingleShopavond van Nederland georganiseerd in Rotterdam. Wegens het grote succes zal tijdens Camping Rotterdam de tweede editie plaatsvinden. Zaterdag 7 juli zal vanaf 18.00 uur supermarkt Spar Matze aan de Van der Takstraat (100 meter lopen vanaf Camping Rotterdam) in het teken staan van dit liefdesspektakel.

Flirtcoach
Heb je er ook schoon genoeg van dat mannen je zien als 'one of them' of dat vrouwen je zien als hun lieve broer, waar ze zo fijn mee kunnen praten? Heb je moeite met een gevatte openingszin en wil je af van dat eeuwige dichtklappen op de meest onhandige momenten? Wil jij je vrijer voelen in de omgang met mensen van het andere geslacht en zou je -eerlijk gezegd- nu eindelijk wel eens willen 'scoren'? Ben je echt niet van plan om belachelijke trucs uit te halen om je ware liefde te vinden en is het niets voor jou om strategieën te bedenken om contacten op te doen? Verlang je naar ontspannen ontmoetingen met mensen in het algemeen? Dat kan! Tijdens de lustrumeditie van Camping Rotterdam 2007 worden er diverse flirtworkshops gegeven door de coaches van Eigen Wijze Flirtcoaching.

Tot Soa!
Tot SOA! Is een voorlichtingsvoorstelling van drie gynaecologen van het Medisch Centrum in Rotterdam. Zij zijn met elkaar de strijd aangegaan tegen de SOA's. De drie gynaecologen zullen gedurende de Camping Rotterdam op verschillende tijden spreekuur houden. Hier kan je terecht met al je klachten en vragen over de verschillende SOA's. Op een ludieke wijze brengen zij de SOA top 10, ook geven zij handige tips waardoor het herkennen, behandelen en voorkomen van SOA's voor iedereen mogelijk is. Tijdens deze voorlichtingsvoorstelling zullen zij de behandelingen ook demonstreren.

Cursus naakt poseren
Tja, we leven in de tijd dat we meer van ons zelf moeten laten zien willen we opvallen. Wie wil nu niet opvallen tijdens Camping Rotterdam? Fotograaf Ruud en zijn bevallige assistente Cora geven een cursus naakt poseren. Je leert bijvoorbeeld welke pose je het beste kunt aannemen om het voordeligst uit te komen. Zet je schaamte overboord en laat een unieke foto van je maken!

How to be a porn star
Kom je ook gezellig in de Lovecaravan? Kimmy Holland en Ronny Jeremy vertellen hun diepste geheimen voor een selecte groep Camping Rotterdam gasten. Dit mag je niet missen!

Heb je nog niet geboekt? Ga naar www.campingrotterdam.nl en boek die plek! Wees snel, want bijna alle plekken zijn verhuurd. Slaap je toch liever in je eigen bed je roes uit? Dan mag je het terrein gratis bezoeken en toch genieten van alle pracht en praal.

Camping Rotterdam maakt onderdeel uit van De Rotterdamse Zomerfestivals. Van mei t/m september, elk weekend wat te doen in de stad en vaak nog gratis ook.
---