Project Gemeente Westland

Woerdblok in Naaldwijk
Informatieavond over derde fase Woerdblok in Naaldwijk Publicatiedatum: 25-06-2007

Op donderdag 5 juli 2007 organiseert de gemeente Westland een informatiebijeenkomst over het plan voor de toekomstige wijk Waterrijk in het Woerdblok in Naaldwijk (Woerdblok fase 3). Deze bijeenkomst vindt plaats in het Highland Carlton Hotel, Tiendweg 20 in Naaldwijk. De aanvang is 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur).

Tijdens de bijeenkomst zal informatie worden gegeven over het stedenbouwkundig plan, de te volgen procedures en de planning. Er is uitgebreid gelegenheid hierop te reageren en vragen te stellen.

Geen verkoopinformatie
Tijdens de bijeenkomst op 5 juli wordt geen verkoopinformatie (type woningen, prijzen e.d.) verstrekt. Deze informatie kunt u krijgen tijdens de informatiedag die de marktpartijen op zaterdag 7 juli 2007 organiseren in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein te Naaldwijk. De aankondiging voor deze bijeenkomst wordt binnenkort in het regionale huis-aan-huisblad Het Hele Westland gepubliceerd.

Aanmelden
Om organisatorische redenen de gemeente graag weten hoeveel mensen op 5 juli zijn te verwachten. Aanmelden kan per e-mail: jhorst@gemeentewestland.nl of telefonisch: 0174 672509.