Gemeente Leeuwarden

Burgemeester Dales neemt afscheid: "Ik hoop dat het nog lang onrustig blijft in Leeuwarden"

Tijdens een bijzondere raadsvergadering neemt burgemeester Geert Dales woensdag 27 juni afscheid van de gemeenteraad van Leeuwarden. De vergadering vindt tussen 18.00 en 19.00 uur plaats in het Stadhuis van Leeuwarden aan het Hofplein 38.

De burgemeester blikt in zijn afscheidstoespraak terug op wat er in de drie jaar van zijn burgemeesterschap is gebeurd: de ambities, de successen, de mislukkingen. De titel van zijn afscheidstoespraak luidt: 'Ik hoop dat het nog lang onrustig blijft in Leeuwarden'.

Agenda:
I. Opening en mededelingen
II. Ingekomen stukken: Ontslagbesluit de heer mr. dr. G.D. Dales als burgemeester van de gemeente Leeuwarden III. Toespraak door de vice-voorzitter raad, de heer J. van Olffen IV. Toespraak door de loco-burgemeester, de heer G. Krol V. Afscheidsrede burgemeester, de heer mr. dr. G.D. Dales VI. Sluiting

De publieke tribune is geopend vanaf 17.30 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom. Het afscheid wordt rechtsreeks uitgezonden op radio en televisie door lokale omroep Mercurius en is ook te zien via de website van de gemeenteraad, www.gemeenteraadleeuwarden.nl.

Op donderdag 5 juli van 16.00 tot 18.00 uur wordt burgemeester Geert Dales een afscheidsreceptie aangeboden op het Oldehoofsterkerkhof. De receptie is voor iedereen toegankelijk.


----------

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de perstelefoon van de gemeente Leeuwarden, 058 - 233 4002.