Gemeente Hardenberg

Hardenberg eerste Nederlandse gemeente op Funda.nl

Actie Win weekendje proefwonen van start

De gemeente Hardenberg is de allereerste Nederlandse gemeente, die op de drukbezochte huizensite Funda.nl in de etalage wordt gezet als aantrekkelijk woon- en leefgebied. Bij ruim 80.000 bezoekers van de website, die in de komende tijd zoeken op een huis in elke willekeurige plaats in Overijssel, verschijnt vanaf 2 juli een opvallende advertentie van Hardenberg met een directe link naar de campagnesite www.gunjezelfderuimte.nl.
Ook de actie Kom proefwonen in Hardenberg gaat op Funda van start.

De campagne Hardenberg, gun jezelf de ruimte is opgezet in nauwe samenwerking met ondernemers in de woonbranche. Met de campagne willen deze partijen Hardenberg profileren als aantrekkelijk woon- en leefgebied. Met het merendeel van de activiteiten richten we ons op mensen van elders, die al actief op zoek zijn naar een woning in onze regio, danwel de latente behoefte hebben om te gaan verhuizen, bijvoorbeeld vanwege de drukte in het westen, zegt wethouder Douwe Prinsse. Het is de kunst om bij deze groep Hardenberg te profileren als aantrekkelijk alternatief. Een prachtig woongebied met alle stadse voorzieningen bij de hand. Met de campagne op Funda pakken we een groot aantal actief zoekenden. Bovendien: we kunnen het zo sturen dat bezoekers van Funda.nl, die elke willekeurige plaats in Overijssel intikken, automatisch de advertentie te zien krijgen met een doorlink-mogelijkheid naar onze campagnesite www.gunjezelfderuimte.nl.

Proefwonen
Om op een ludieke manier het wonen in Hardenberg onder de aandacht te brengen, biedt de campagneorganisatie bezoekers van de website www.gunjezelfderuimte.nl de mogelijkheid om een weekendje te komen proefwonen in de gemeente Hardenberg. Mensen kunnen zich daarvoor aanmelden en eens in de zoveel tijd geven we weer een aantal weekendjes weg, vertelt Douwe Prinsse. We bieden de mensen dan een leuk programma, maar natuurlijk is het ook de bedoeling dat ze zelf het mooie van wonen in onze omgeving komen ontdekken.

Beurs
De campagne Hardenberg, gun jezelf de ruimte richt zich de komende maanden ook op de vele toeristen in de regio. In het najaar rolt de campagne verder uit met onder meer de beurs Huis Totaal Hardenberg, die op 4, 5 en 6 oktober wordt gehouden in de Evenementenhal in Hardenberg.

www.gunjezelfderuimte.nl

Voor de eerste keer spreekuur voor grenspendelaars in Hardenberg

Actuele thema's