Ingezonden persbericht

UITNODIGING

Graag wil ik u namens comite Onze Hoop uitnodigen voor de zomerthemabijeenkomst over vakantie op zondag 1 juli 2007.

In navolging van onze vorige bijeenkomst van 17 december 2006 die gewijd was aan het sociaal isolement van migranten met een handicap of chronische ziekte willen wij nu uitdrukkelijk het gesprek aangaan met iedereen om te komen tot daadwerkelijke oplossingen voor de migranten met een handicap of chronische ziekte.

Tijdens vorige bijeenkomsten hebben politici kunnen luisteren naar de eigen verhalen en problemen van migranten met een handicap of chronische ziekte. Ditmaal willen wij graag dat personen uit deze doelgroep de woorden van politiek verantwoordelijken kunnen horen en begrijpen.

Comite Onze Hoop is in staat gebleken om personen uit de doelgroep bijeen te brengen, al gaat dat nog steeds schoorvoetend en met enige schroom.

De problemen van migranten met een handicap of chronische ziekte zijn enorm ! Ik kan daarom niet genoeg benadrukken hoezeer uw aanwezigheid op prijs wordt gesteld.

Namens comite Onze Hoop

Ahmed El Mesri, voorzitter

Comite Onze Hoop is een zelforganisatie van migranten met een handicap of chronische ziekte in Amsterdam met als trefwoorden laagdrempeligheid, lotgenotencontacten en begeleiding.

Comite Onze Hoop wordt fysiek en materieel ondersteund door het Amsterdams Patienten/Consumenten Platform (APCP) en de multiculturele vriendschapsvereniging Assadaaka. MEE Amstel en Zaan, het Platform Mantelzorg Amsterdam, de stichting Gehandicapten Overleg Amsterdam (SGOA) en ZIN participeren eveneens in het comite.