Mojo Concerts

Langverwachte Genesis reünie in ArenA

Ongeveer een jaar geleden liet Phil Collins in een interview ontvallen dat de drummer open stond voor een reünie met zijn voormalige Genesis-bandleden. Afgelopen oktober werd de geruchtenstroom sterker, omdat gitarist Mike Rutherford en toetsenist Tony Banks allebei aangaven de draad op te pakken. En nu is eindelijk het nieuws officieel: Genesis is bij elkaar en een wereldtournee zit in het verschiet.

Onder de naam Turn It On Again Tour blaast het trio onvergetelijke Genesis klassiekers als Mama, Invisible Touch en natuurlijk I Can't Dance nieuw leven in. Op het podium worden de drie rasmuzikanten bijgestaan door drummer Chester Thompson en gitarist Daryl Stuermer. De tourtitel verwijst naar de gelijknamige hit uit 1980, maar is tevens het motto van deze exclusieve reünie. Het zal de komende tijd niemand ontgaan: Genesis is weer helemaal back on track.

Let op: maximaal acht kaarten per persoon per transactie.

Zondag 1 juli 2007
Amsterdam ArenA - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 59,-/E 58,-/E 57,-/E 53,-/E 49,-/E 45,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 19.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 25 november om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm) en de bekende voorverkoopadressen.