Gemeente Binnenmaas

Gratis boeken lenen bij de bibliotheek

Alle vestigingen van Bibliotheek Hoeksche Waard bieden de hele maand juli een gratis proefabonnement van drie maanden aan. De inwoners van de Hoeksche Waard kunnen zich via de website www.alleboekengratis.nl aanmelden om van de diensten van hun lokale bibliotheek gebruik te maken.

Dit is een uitgelezen kans om kennis te maken met de producten en diensten van de bibliotheek. Iedereen kan op een gemakkelijke manier drie maanden lang gratis toegang krijgen tot een schat aan leesplezier en een uitgebreide bron van kennis en informatie. Altijd handig met de zomervakantie in het vooruitzicht.

Vanaf 1 juli kunnen nieuwe leden zich aanmelden voor de actie. Dit kan via de website www.alleboekengratis.nl of door binnen te stappen in een van de acht vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard in s-Gravendeel, Heinenoord, Klaaswaal, Mijnsheerenland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Puttershoek of Strijen.

Voor het eerst voeren alle bibliotheken in Zuid-Holland gezamenlijk een ledenwerfcampagne. De provincie financiert de campagne, gesteund door de ANWB en Arke reizen.