John Legend geeft op 30 juni een open-air concert in Amsterdam

21.03.2007 / 11:44 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Mojo concerts

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

John Legend keert op vrijdag 30 juni weer terug naar Amsterdam. Vorig jaar december trad de zanger nog op voor een uitverkocht Heineken Music Hall. In de zomer van dit jaar geeft de Amerikaanse zanger John Legend een openlucht concert in het Westerpark in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande zaterdag om 11.00 uur.

Zijn nieuwe album 'Once Again' kwam vorig jaar oktober uit. John schakelde hierbij opnieuw de hulp in van producers Kanye West en Will.I.Am, wiens talenten ook drie jaar geleden al een bijdrage leverden aan zijn debuutalbum 'Get Lifted'. Afkomstig van dit album, wat tevens zijn doorbraak in 2004 betekende, zijn de twee hits 'Used To Love You' en 'Ordinary People'. 'Get Lifted' leverde de 28-jarige zanger drie Grammy Awards op.

John Legend, geboren onder de naam John Stevens, ging vorig jaar op tournee in Amerika en Europa. De eerste single 'Save Room' van zijn laatste album stond wekenlang in de Nederlandse top 40. Nog steeds wordt deze single veelvuldig op alle radiostations gedraait. Momenteel is de derde single 'P.D.A ( We Just Don't Care) uitgebracht. Deze zomer zal de zanger in de buitenlucht de hits van zijn eerste en tweede album ten gehore brengen.

Grolsch presents
John Legend
powered by Net 5
Zaterdag 30 juni 2007
Cultuurpark Westergasfabriek - Amsterdam
Entree: E 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 11.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (