KNMG

Werkdiner en themabijeenkomst 'Bij nader inzien', georganiseerd door KNMG District Alphen-Gouda-Leiden

Datum 28-06-2007 t/m 28-06-2007
Locatie Restaurant Allemansgeest, Voorschoten

Aan alle KNMG-leden in Leiden en omstreken

De besturen van de afdeling Leiden en van District V (Alphen-Gouda-Leiden) der KNMG hebben het genoegen u en uw partner uit te nodigen om aan te zitten aan het jaarlijkse "werkdiner". Net als vorig jaar willen we graag alle KNMG-leden uit Leiden en omstreken de kans geven deel te nemen aan dit culinaire festijn en niet alleen de kleine groep belangstellenden die er zich ooit voor had ingeschreven. We hopen hierdoor een brede ontmoetingsmogelijkheid te creëren. Door een substantiële bijdrage uit de afdelingskas zijn de kosten slechts ¤ 35,- p.p.

De voordracht zal dit jaar gehouden worden door Prof. Mr. Dr. Dick Engberts, hoofd van de sectie Ethiek en Recht van de Gezondheidszorg (LUMC) en heeft de titel:

"BIJ NADER INZIEN"
Het perspectief van de medische ethiek en het gezondheidsrecht.

In deze voordracht zullen een aantal thema's worden behandeld die op het eerste gezicht niet problematisch lijken maar bij nadere overweging minder vanzelfsprekend worden. Bijvoorbeeld: Gaat fertiliteitsgeneeskunde nog wel over de behandeling van onvruchtbaarheid? Waarom is (bijna) iedereen voor orgaantransplantatie en zijn er maar weinig donors? Is klinisch-wetenschappelijk onderzoek goed voor patiënten?

Datum: donderdag 28 juni a.s.
Aanvang: 18.30 uur.
Plaats: Restaurant Allemansgeest, Hofweg 55 te Voorschoten, telefoonnummer 071-5764175. Kosten: ¤ 35.- per persoon.
De ruimte beperkt het aantal deelnemers tot maximaal 80, dus wees er snel bij!

Aanmelden
Wilt u zich s.v.p. voor 22 juni aanmelden door:
a. het overmaken van de deelnemerskosten op giro 127125 t.n.v. KNMG afd. Leiden, te Leiden en b. het terugzenden of faxen van de ingevulde aanmeldingsstrook (zie hieronder) aan: KNMG, p/a REOSzorg, Doezastraat 2a, 2311 HB Leiden, faxnummer: 071-5160420 of e-mailen naar aanmelden@KNMGdistrictV.nl.

Informatie
Telefonische inlichtingen zijn te verkrijgen bij Jan de Bruijne (071-5130164)

Website KNMG district Alphen-Gouda-Leiden: www.KNMGdistrictV.nl