Boswellia helpt bij pijnlijke gewrichten


Nieuw: Edelkruid gewrichtencrème met Boswellia brengt direct verlichting

WEESP, 20070628 -- Recentelijk onderzoek aan de Indira Gandhi Universiteit in India heeft aangetoond dat Boswellia een pijnstillende en ontstekingsremmende werking heeft. Daarom brengt Edelkruid nu een gewrichtencrème met Boswellia op de markt. Voor het behoud van soepele gewrichten. De natuurlijke ingrediënten hebben een diepwerkend verwarmend effect en bevorderen de bloedtoevoer naar de gewrichten. Het geeft daarom direct verlichting en houdt de gewrichtskapsels ontspannen. Daarnaast heeft de crème een aangename citrusgeur.

De werking van Boswellia
Het hars van de Boswelliaboom heeft als extract een gunstige werking op de gewrichtskapsels. De essentiële oliën bevatten werkzame stoffen die een verzachtende invloed hebben. Gewrichten voelen ontspannen aan. Tevens ondersteunt Boswellia de bloedtoevoer naar de gewrichten waardoor de beweeglijkheid van de gewrichten behouden blijft.

Edelkruid producten
Edelkruid producten zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. De producten van Edelkruid richten zich op beter bewegen en op de luchtwegen.

Beter bewegen
Edelkruid Souplesse Opbouw, Edelkruid Souplesse Onderhoud, Edelkruid Souplesse Herstel, Edelkruid Arnica Complex Spieren-gel, Edelkruid Gewrichtencrème.

Luchtwegen
Edelkruid Borstsiroop, Edelkruid Keelsiroop, Edelkruid Keelspray.

Informatie
Edelkruid Gewrichtencrème met Boswellia is verkrijgbaar bij de betere drogist, gezondheids- en reformwinkel. Tube á 75 ml. Advieswinkelprijs ¤ 9,85
Ga voor meer informatie naar www.sterkingezondheid.nl of neem contact op met de consumentenservice van Edelkruid: 0294-461101

Onderzoek
Kimmatkar N, Thawani V, Hingorani, Khiyani R: Treating Osteoarthritis of the Knee with Boswellia serrata Extracta a randomized double blind placebo controlled trial. Phytomedicine. 2003;10:3-7.