Time : 16:31:29
Date : 28 June 2007
Sender Name: Air Energy SA

AIR ENERGY sluit een samenwerkingsakkoord met WINSTONE om ook in Vlaanderen verder te groien

28 juni 2007- Air Energy kondigt aan dat het een samenwerkingsakkoord heeft ondertekend met bvba WINSTONE. Beide bedrijven zullen samenwerken om projecten op de Vlaamse markt te ontwikkelen. Het akkoord voorziet in de samenwerking van de projectontwikkelingsteams van beide bedrijven in Vlaanderen. Dankzij dit akkoord hoopt Air Energy op termijn 20 tot 30 MW op enkele industriële sites te ontwikkelen.
Het akkoord bepaalt dat, eens de nodige vergunningen verkregen zullen zijn, beide firma's gezamelijk de uitbatingsvennootschappen zullen oprichten waarin Air Energy 74% en Winstone 26% van de aandelen zullen bezitten.

De uitvoering van dit akkoord zal ertoe leiden dat Air Energy zeer binnenkort haar ontwikkelingsteam zal uitbreiden.

OVER AIR ENERGY
Air Energy werd opgericht in 2001 en is een onafhankelijk bedrijf actief in de productie van elektriciteit op basis van hernieuwbare energiebronnen, meer bepaald windenergie. Sinds zijn oprichting heeft het bedrijf een stevige reputatie opgebouwd en behoort het tot de top binnen z'n marktsegment in België. De groep heeft een totaal geïnstalleerd vermogen van 32,5 MW. Tegen het einde van 2007 zou dat moeten oplopen tot 54,5 MW. Het bedrijf is genoteerd op Alternext by Euronext inBrussel.

Contact:
Frédéric Dawans - Tel + 32 81 640507
www.airenergy.be
airenergy@contactoffice.be

OVER WINSTONE
Winstone bvba is een bedrijf in handen van drie privé-partners en is uitsluitend actief in de ontwikkeling van windenergieprojecten in Vlaanderen. Het bedrijf beschikt over een portefeuille van projecten voor ongeveer 100 MW. Op korte termijn zullen voor 16MW de vergunningsprocedures opgestart worden.

Contact :
Jean-Sébastien Vincent
Tel + 32 498 904433