Gemeente Lelystad

Goedkeuring bestemmingsplan N23

Gedeputeerde Staten van Flevoland hebben bij besluit van 15 mei 2007 goedkeuring verleend aan het door de gemeenteraad op 25 januari 2007 vastgestelde bestemmingsplan N23. Het bestemmingsplan is hier digitaal in te zien.

Nieuwe weg

Dit plan heeft tot doel de door de Provincie Flevoland aan te leggen nieuwe weg N23 tussen Lelystad en Dronten op het grondgebied van Lelystad juridisch-planologisch mogelijk te maken. Deze met de Hanzespoorlijn gebundelde weg is vanaf de aansluiting op de A6 bij de Houtribweg (afrit Lelystad-Noord) in oostelijke richting geprojecteerd tot aan de grens met de gemeente Dronten.

100 km/uur

De N23 zal worden gerealiseerd als een autoweg met 2x1 rijstroken (maximumsnelheid 100 km/uur), met een reservering voor toekomstige uitbreiding naar 2x2 rijstroken in de middenberm.

Ter inzage

Het besluit van Gedeputeerde Staten mét het betreffende bestemmingsplan, ligt nog tot 16 juli ter inzage in het Infocentrum in de hal van het Stadhuis.

Belanghebbenden kunnen tot dtie datum beroep instellen tegen het besluit van Gedeputeerde Staten bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Daarna wordt het besluit definitief.

* Digitaal bestemmingsplan N23


---