Ingezonden persbericht


Mobiele bellers downloaden spectaculaire filmcontent van www.samsungmobile.nl

Beleef Die Hard 4.0 zoals in de bioscoop met Samsung Ultra Video F500

Delft, 28 juni 2007 - Om de wereldwijde première van de actiethriller Die Hard 4.0 kracht bij te zetten, kunnen mobiele bellers op de website www.samsungmobile.nl exclusieve Die Hard 4.0-content voor hun Samsung mobiel downloaden. Variërend van de filmtrailer, actiefoto's tot de Die Hard 4.0 game. Alle beelden zien er op het grote en ultrascherpe LCD-scherm van de Samsung F500 wel heel spectaculair uit. De videokwaliteit van de F500 is zo levensecht dat je het echte bioscoopgevoel altijd bij je hebt. Detective John McClane hoeft niet meer op zoek naar een telefooncel. Voor opdrachten belt hij 555 met deze nieuwste mobiele telefoon. Fans van detective John McClane's nieuwste missie worden met de trailerdownload en foto's uit Die Hard 4.0 op hun wenken bediend. Op www.samsungmobile.nl biedt Samsung ringtones, wallpapers en screensavers van de film aan. Door mee te spelen met een speciale Die Hard 4.0-quiz maak je kans op vele prijzen. Win bijvoorbeeld een privé-voorstelling voor 20 vrienden van een 20th Century Fox-film naar keuze, een Samsung F500, meerdere Die Hard-fanpakketten of een reis voor twee naar Londen. Deze actie loopt tot en met 25 juli. Kijk voor de actievoorwaarden op www.samsungmobile.nl.

De Samsung F500 maakt met een dikte van slechts 10,7 mm onderdeel uit van de Samsung Ultra Edition II serie. Met zijn draaibare display voor telefonie aan de ene en multimediafuncties aan de andere kant, speelt de F500 in hoge resolutie af (MPEG4-, DivX- en WMV-formaten). Deze telefoon heeft razendsnel toegang tot internet en downloads via HSDPA. En met een 2.0 megapixel camera heb je regie over wat jij meemaakt. Bovendien is de F500 uitgerust met een TV-output waarmee je elke zelfgemaakte foto of film op een beamer, tv of monitor kunt bekijken.

Met een speciale website voorziet Samsung alle Die Hard-fans van interessante achtergrondgegevens over de film. Naast alle actiemomenten kunnen fans informatie over de film en personages ophalen. Sinds de films 'Eragon' en 'Sunshine' werken Samsung en 20th Century Fox samen aan volledige integratie op het gebied van multimedia. Met de acties voor Die Hard 4.0 koppelt Samsung innovatieve videocontent aan haar nieuwste Ultra Video. En daarmee maakt Samsung direct duidelijk wat de kracht is van de F500: film is niet meer voorbehouden aan de bioscoop.

De Samsung F500 is in Nederland verkrijgbaar voor ¤ 399,- inclusief B.T.W.

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, digitale media en digitale convergentietechnologie en één van de snelst groeiende merken ter wereld, met een merkwaardegroei van 186 procent in vijf jaar. Hiermee is Samsung het leidende merk in consumentenelektronica. De Koreaanse onderneming is 's werelds grootste fabrikant van TFT-/LCD-monitoren, kleurenbeeldschermen, televisies en geheugenchips. In 2006 behaalde Samsung een totale omzet van US$ 63,4 miljard en een nettowinst van US$ 8,5 miljard. Wereldwijd zijn bij Samsung 138.000 medewerkers actief in meer dan 124 kantoren in 56 landen. In de Benelux brengt Samsung telecommunicatieproducten, PC-randapparatuur, consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten op de markt. Ook ontwikkelt en levert Samsung Electronics Benelux totaaloplossingen voor zowel de consument als het bedrijfsleven, variërend van totaaloplossingen voor de woonkamer tot geavanceerde netwerken voor triple play-services. Samsung boekt in de Benelux jaarlijks een omzetgroei van 30 procent. Bij Samsung Electronics Benelux werken 145 personen, van wie 95 op het hoofdkantoor in Delft en 50 op de vestiging in het Belgische Vilvoorde. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen: 0900 20 20 088 (¤ 0,10 p/m) of terecht op de website: www.samsung.nl.