AutoRai

Finalisten voor Toyota Skill Contest 2007 zijn bekend

(6/28/2007)
De halve finale van de Toyota Skill Contest 2007 heeft tien finalisten opgeleverd. Op 19 september nemen de technici van tien Toyota en Lexus dealers uit heel Nederland het tegen elkaar op in de slotronde, die plaatsvindt op het Louwman College, het eigen opleidingscentrum van Toyota en Lexus distributeur Louwman & Parqui B.V. te Raamsdonksveer.

De winnaar van deze slotronde vertegenwoordigt op 15 november de Nederlandse eer op de Europese finale van de Toyota Skill Contest.

De finalisten zijn Bert Theunisse (Driessen Valkenswaard), Hans Scheepbouwer (Autobedrijf C.P.H. Zwijndrecht B.V.), Henk Rutjens (Autobedrijf Jan Bakkes B.V., Posterholt), Mario de Brouwer (Van Dorst Tilburg B.V.), Erik Mik (Louwman Veendam B.V.), Pieter Spuij (Louwman Amersfoort B.V.), Bas Groos (Louwman Amsterdam B.V.), Sake Algra (Toyota Valkema Leeuwarden B.V.), Danny Teheux (Autobedrijf Louis Petit B.V., Ulestraten) en Evert van Engelenburg (Gebr. van Gent Autobedrijf B.V., Veenendaal). Zij scoorden het hoogst in de theorie- en praktijkoefeningen.

Maar liefst 180 technici van Toyota en Lexus dealers in heel Nederland schreven zich in voor de Toyota Skill Contest 2007. In april vonden de voorrondes plaats bij Toyota opleidingscentra verspreid over Nederland. Per rayon en opleidingsniveau werden vervolgens de beste deelnemers geselecteerd. Voorafgaand aan de halve finale gingen zij op excursie naar de fabriek van het Toyota F1 Team in Keulen â het walhalla voor elke technicus.

De Nederlandse finale vindt plaats op 19 september bij Louwman & Parqui in Raamsdonksveer. Om precies te zijn in het Louwman College. Dit is het eigen opleidingscentrum waar de medewerkers van het Nederlandse Toyota en Lexus netwerk met regelmaat te gast zijn voor zeer uiteenlopende trainingen op het gebied van onder meer management, producttechniek, Sales en After Sales. Slechts één van de tien finalisten gaat uiteindelijk met de bokaal naar huis. Hij mag bovendien Nederland vertegenwoordigen bij de Europese eindstrijd op 15 november.