Sponsorovereenkomst Randstad - Krajicek op Wimbledon

28.06.2007 / 12:38 / Rubriek: Sport / Organisatie: Randstad nederland

Randstad nederland

Diemen, 28 juni 2007

Driejarige sponsorovereenkomst wordt ondertekend op Wimbledon

Randstad met Michaëlla Krajicek de baan op

Randstad is de komende drie jaar de officiële sponsor van Michaëlla Krajicek. Het veelbelovende Nederlandse tennistalent wordt ambassadrice van de grootste HR-dienstverlener van Nederland. De sponsorovereenkomst tussen Randstad en Krajicek wordt vanmiddag ondertekend op het complex van Wimbledon in Londen, waar de achttienjarige tennisster uitkomt in de tweede ronde van 's werelds belangrijkste tennistoernooi.

Michaëlla Krajicek zal vanaf nu op de tennisbaan staan met het Randstad logo op haar kleding. Als ambassadrice van Randstad - onder het motto: 'Randstad Ruim Baan voor Topprestaties' - wordt zij in de komende drie jaar tevens betrokken bij promotionele activiteiten van de organisatie.

Rijzende ster
De sponsoring past uitstekend in de ondernemingsstrategie. Randstad associeert zich graag met topsporters die de waarden uitdragen die de basis vormen onder het succes van de onderneming. Krajicek is voor Nederland dé rijzende ster in het internationale toptennis; zij koppelt ambitie aan behendigheid en inzicht. Door haar kwaliteiten en door haar sterke wil om de beste te zijn, dichten kenners haar op termijn een plaats toe bij de wereldtop. Door de manier waarop Michaëlla Krajicek haar talent combineert met haar doorzettingsvermogen is zij een toonbeeld voor een ieder die met zijn carrière bezig is.

Uitstekend platform
'Onze verbintenis met Michaëlla Krajicek biedt onze Randstad-organisatie een uitstekend platform om ons imago verder te versterken'zo zei Directeur Roland Berendsen van Randstad bij de officiële ondertekening op Wimbledon. Berendsen sprak bij die gelegenheid tevens de hoop uit dat Krajicek zich zal weten te plaatsen voor de Olympische Spelen van Beijing in 2008; plaatsing voor de Spelen zal de tennisster immers tevens verzekeren van ondersteuning door NOC-NSF.

Traditie in ondersteuning topsporters
Randstad, actief in twintig landen en wereldwijd de derde grootste speler op de uitzendmarkt, heeft reeds een lange traditie in het ondersteunen van jonge topsporters. De onderneming is 'Partner in Sport' van NOC-NSF. Als hoofdsponsor ondersteunde Randstad onder meer de topsporters van het Nederlands Olympisch Team op hun weg naar de top op de Olympische Winterspelen van 2006 in Turijn. Ook stelt Randstad zich op als arbeidsmarktpartner van topsporters, met de Randstad Topsport Academie (RTA). Sporters die tijdens hun carrière willen werken aan hun toekomst in de samenleving, hebben met hun diploma van deze academie een prima startkwalificatie voor de arbeidsmarkt. De RTA is een samenwerkingsverband van Randstad, de Saxion Hogeschool in Deventer en de Hogeschool Rotterdam.