Persberichten Eemland noord, 11.15 uur

Utrecht, 28-06-2007

Rijden onder invloed

SOEST- Op woensdagavond werd een automobilist van de weg gehaald omdat hij waarschijnlijk onder invloed een auto bestuurde. Omstreeks 21.30 uur kregen agenten de melding dat een 34-jarige man uit Soest dronken in zijn auto zou rijden over de Birkstraat. Agenten troffen de man aan op de Faas Eliaslaan maar hij ging er met hoge snelheid vandoor. Een achtervolging werd ingezet en op de Baarnse Dijk werd de man aangehouden. Hij was erg in de war en onder invloed van middelen. Van hem werd bloed afgenomen om te bepalen of hij echt stoffen in zijn bloed had zitten die de rijvaardigheid nadelig kunnen beïnvloeden.

Hard leers

BAARN- In de nacht van woensdag op donderdag werd een automobiliste voor de zoveelste keer dronken achter het stuur vandaag gehaald. Omstreeks 00.20 uur zagen agenten de 51-jarige vrouw uit Bussum rijden over de Amsterdamsestraatweg. Zij werd gecontroleerd en bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 395 ug/l. De afgelopen 5 jaar is zij al vier keer tegen de lamp gelopen betreffende alcohol in het verkeer. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

Gesloten verklaring

BUNNIK- Op de A.P Hilhorsterweg en de Peter van den Breemerweg werd van 16.45 uur tot 17.45 uur gecontroleerd op de geslotenverklaring. In totaal negeerden 13 automobilisten dit verbod.