CWI helpt Jumbo Supermarkten bij werving personeel

28.06.2007 / 09:26 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Centrum voor werk en inkomen

Centrum voor werk en inkomen

http://www.cwinet.nl

Samen op zoek naar nieuwe medewerkers

Het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) en Jumbo Supermarkten hebben afspraken gemaakt over het vervullen van vacatures bij de supermarktketen. Jumbo is op zoek naar ongeveer 1200 nieuwe medewerkers als gevolg van de groei van 100 naar 120 winkels nog dit jaar. Het convenant is vandaag ondertekend door Colette Cloosterman-Van Eerd (commercieel directeur Jumbo Supermarkten) en André Timmermans (lid Raad van Bestuur CWI).

Jumbo Supermarkten is een van de snelst groeiende supermarktketens van Nederland. Dit is mede het gevolg van de overname van de 15 Super de Boer winkels begin dit jaar. Om de uitbreiding te kunnen realiseren, gaat Jumbo een intensieve samenwerking aan met CWI. CWI heeft de expertise, het netwerk én de mensen om Jumbo te helpen de vacatures te vervullen.

Jumbo gaat extra aandacht besteden aan het plaatsen van doelgroepen als jongeren en herintredende vrouwen. Voor nieuwe medewerkers zijn er voldoende mogelijkheden om naast hun werk een opleiding op mbo-niveau te volgen. Jumbo wil ook die mensen een kans geven die nu niet actief deelnemen aan de arbeidsmarkt.