Ingezonden persbericht


Persbericht

Delft, 26 juni 2007

Interessante lezingen in Techniek Ontmoetings Punt

Nog een paar dagen is het thema mobiliteit in TOP te zien. We kunnen terugkijken naar enerverende lezingen en bijeenkomsten.

Iedereen is van harte welkom op woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur aan de Hippolytusbuurt 14.

Donderdag 28 juni om 20.30 uur lezing van Joris Melkert over de Superbus Veel mensen hebben al wel gehoord van de Superbus, maar wat is het nou echt? In deze lezing geeft ir. Joris Melkert, de projectmanager van het project, uitleg over het concept van de TU Delft en wat de plannen voor de komende tijd zijn. Zie ook www.superbus.tudelft.nl

Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli om 15.00 uur demonstratie rijsimulator

Dee TU Delft heeft een zeer realistische rijsimulator ontwikkeld. Daarmee wordt het rijgedrag van proefpersonen getest. De simulator kan verschillende omgevingen weergeven, zoals de snelweg, het stadsverkeer en dergelijke.

Doorlopende tentoonstelling Bouwplaats Delft, gemeente Delft.

Vorige week heeft wethouder Saskia Bolten de doorlopende tentoonstelling van de gemeente Delft geopend. In TOP worden zeven grote bouwprojecten belicht zoals Harnaschpolder, TU, Technopolis, Spoorzone, Poptahof, Schieoevers en Zuidpoort. Op de vloer ligt een luchtfoto van Delft waar de details goed te zien zijn. De tentoonstelling is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

************