Politie Flevoland

Politie Flevoland geeft weer PolitieBericht uit

Flevoland, 15-06-2007 o Politie Flevoland geeft in week 26 de krant Politiebericht weer uit. Van maandag 25 juni tot en met donderdag 28 juni wordt de huis aan huis krant bezorgd in alle zes gemeenten. Het accent ligt op de vakantieperiode. Politie Flevoland hoopt door de uitgave van Politiebericht tips en informatie te geven voor een veilige vakantie.

Elke editie bevat naast algemene informatie over bereikbaarheid, ook een oproep om vrijwilliger te worden bij het Flevolandse korps. Nieuw is ook de mogelijkheid van het pinnen op elk politiebureau, waar aangifte gedaan kan worden.

VOS-team

Daarnaast heeft district Noord (Lelystad, Dronten, Noordoostpolder en Urk) informatie over de gevaren en gevolgen van nepwapens en informatie over werken bij het VOS-team. District Zuid (Almere en Zeewolde) vragen aandacht voor het stoppen van vernielingen en de soms levengevaarlijke situaties in woningen bij het telen van wiet.

De verspreiding gaat ook dit jaar via de post, zodat bij alle woningen in Flevoland uitgezonderd woningen met een Ja-Nee en Nee-Nee sticker- een krant bezorgd wordt. Mocht iemand het Politiebericht op vrijdag 29 juni niet hebben ontvangen, dan zijn er exemplaren bij de balie van de Flevolandse politiebureaus verkrijgbaar.