Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

De heer Siebolt Bennema aangesteld als Technisch Directeur bij OVG

Rotterdam, 26 Juni 2007 - OVG Projectontwikkeling maakt bekend dat zij de heer Bennema heeft aangenomen als technisch directeur. Naast de directievoering van de lopende projecten in Rotterdam zal de heer Bennema zich ook richten op het innovatieprogramma en optimalisatie van project- en procesmanagement binnen OVG.

De heer Bennema (1959) is afkomstig van ING Real Estate Development Nederland waar hij als managing Director Development lid was van de directie. Vanaf 2001 deelde hij hier de eindverantwoordelijkheid van de resultaten van ING Real Estate Development Nederland voor de korte- en lange termijn. Tevens was hij verantwoordelijk voor de inbreng en het functioneren van de afdeling projectmanagement, proces en kosten.

Sinds de oprichting in 1997 is OVG projectontwikkeling uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende en vooraanstaande projectontwikkelaars in Nederland. Deze prominente positie is vooral te danken aan onze sterke focus op de eindgebruiker, waarbij inlevingsvermogen en professionaliteit voorop staan. De expertise van de organisatie ligt op het vlak van commercieel vastgoed, retail en gebiedsontwikkeling. Toegesneden huisvestingsoplossingen voor de gehele vastgoedportefeuille zijn het bewijs van een sterke partnership met onze klanten. Met een professioneel team van ruim 50 medewerkers wordt een jaarlijkse omzet van 200 miljoen euro gerealiseerd.

Einde bericht

Informatie voor de pers:
OVG Projectontwikkeling bv
Amy Oerlemans
Telefoon 010 240 0310
Mobile (06) 218 23 592
E-mail ao@ovg.nl
www.ovg.nl


---- --