Nedstat

Nieuw hoofdkantoor voor Nedstat

Sterke groei verwacht in de komende jaren

Amsterdam, 26 juni 2007 - Nedstat maakt de verhuizing naar een nieuw hoofdkantoor in Amsterdam bekend, volgend op de snelle groei en ontwikkeling van de afgelopen jaren. Met het oog op verdere uitbreiding is het nieuw gebouwde kantoor aanzienlijk groter en voorzien van zeer moderne faciliteiten.

Ruim 10 jaar geleden opende Nedstat haar eerste kantoor in Diemen, aan de rand van Amsterdam. Inmiddels is het bedrijf Europees marktleider in de web analytics sector met kantoren in 6 landen, 140 medewerkers en een toonaangevend product en support programma waar meer dan 1.000 Sitestat klanten dagelijks gebruik van maken.

"We houden rekening met een versnelde expansie in de komende jaren. De online activiteiten van onze klanten blijven in hoog tempo doorgroeien en daarmee ook de eisen ten aanzien van rapportage," zegt Michael Kinsbergen, CEO. "Nedstat is optimaal gepositioneerd om aan deze toenemende eisen te voldoen. Er is veel vraag naar onze Consultancy activiteiten en komende maand verwachten we ons nieuwe Sitestat platform te introduceren, waarmee onze nieuwe generatie analytics services een performance zal hebben die ongeëvenaard is in de sector."

Het nieuwe Nedstat kantoor bevindt zich nabij de Amsterdam Arena. Het adres is Herikerbergweg 280, 1101 CT Amsterdam, telefoon +31 (020) 519 54 00, fax +31 (020) 695 37 86.
Video Analytics Stream Senseâ¢