Rotterdam, 20 juni 2007
- PERSBERICHT -
BBQ-time In McDonald's Kitchen
In McDonald's Kitchen, het enige kookprogramma zonder vlees en vis, staan kok Andy McDonald en Bas Westerweel vandaag op een indoor-strand. Ze bereiden hier een aantal lekkere gerechten voor op de barbecue, voor onze jongens van het Olympisch beachvolleybalteam. Die vragen zich af of je wel kunt BBQ-en zonder hamburgers en braadworsten. Andy bewijst dat dat wel degelijk kan. Maar zullen deze topsporters zijn linzenschijfjes, aubergine-halumi sandwiches en gevulde paprika's kunnen waarderen? Je ziet het in McDonald's Kitchen, dinsdag 26 juni om 21.55 uur bij LLiNK op Nederland 3.
Heb jij ook lekkere recepten zonder vlees en vis? Doe dan mee aan de receptenwedstrijd op www.llink.nl en win een speciale kookworkshop met Andy in hoogst eigen persoon. Ook Andy's recepten zijn terug te vinden op de site, bovendien ontvang je met een simpel sms-je een boodschappenlijstje op je mobiel.
In McDonald's Kitchen trekken kok Andy McDonald en presentator Bas Westerweel 13 weken lang door het land, om de meest verrassende maaltijden te bereiden op de meest verrassende locaties. Altijd zonder vlees en vis, maar vooral met veel passie en liefde voor lekker eten.
McDonald's Kitchen is vanaf 5 juni elke dinsdag om 22.00 uur te zien bij LLiNK op Nederland 3. McDonald's Kitchen is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 2 en 3, Radio 1, 3FM, Radio 5 en www.LLiNK.nl
---
- EINDE PERSBERICHT -
LLiNK