Gemeente Capelle a/d IJssel

Midzomerfestival op 24 juni

Op zondag 24 juni wordt voor de tiende keer het Midzomerfestival in het Schollebos gehouden. Deze dag voor klassieke muziek begint om 13.00 uur en duurt tot 17.15 uur. De grote verscheidenheid aan musici, op professioneel niveau in combinatie met de groene omgeving lokt ieder jaar veel bezoekers. Ook van buiten de gemeentegrenzen. De opening van het Midzomerfestival wordt om 13.00 uur verricht door burgemeester Joke van Doorne en vindt plaats op podium 2.

Het Midzomerfestival wordt o.a. gesponsord door de Gemeente Capelle aan den IJssel, de Van Cappellen Stichting en de ABN-AMRO.

Op de fiets komt u eenvoudig en snel in het Schollebos. Langs alle toevoerwegen staan wegwijzers. Het Schollebos is ook bereikbaar met de metro, halte Capelle Centrum. Vanaf 12.00 uur vertrekt vanaf deze metrohalte drie maal per uur een gratis pendelbus naar het festival. De auto kan geparkeerd worden bij het gemeentehuis of bij sporthal Schenkel, waar de bus eveneens langskomt. Voor meer informatie, telefoon 4515850 of www.midzomerfestival.nl

De toegang tot het festival is gratis!