Ingezonden persbericht

PERSBERICHT POWER HEALTH NL - IN OUT INNOVAGE® - RVG 32 - 2007

Cosmetica & Verzorging Trend

Revolutionaire cosmetica, wetenschappelijk én klinisch onderbouwd

Zichtbaar in de huid, opvallend in het gezicht

BREDA - Voor iedere vrouw die streeft naar het behoud van een mooie en gezonde huid, is er nu een revolutionair en innovatief product tegen rimpels en huidveroudering, dat niet alleen belooft maar wetenschappelijk én klinisch is onderbouwd. IN OUT INNOVAGE® is het eerste anti-aging nutri cosmeticaproduct dat van binnenuit werkt en de jeugd aan uw huid teruggeeft en uw blik verheldert. Dit voedingscomplement met een natuurlijk concentraat van bio-opneembare ingrediënten revitaliseert de uitstraling van de blik en het verdicht en vergladt de huid. En dat kunt u gewoon dagelijks innemen.

Visitekaartje
De huid is ons visitekaartje en daarom is de verzorging ervan van groot belang. Om een huid die er goed en gezond uit ziet te behouden, wordt veelal gebruik gemaakt van allerlei soorten crèmes en bodylotions. Ook al wordt langzaam de leeftijd van 40 jaar gepasseerd, en treedt er veroudering van de huid op. De huiddikte neemt af en meerdere rimpels ontstaan. Daarnaast zijn er ook de externe factoren als zonlicht, stress, tabak en alcohol die ervoor zorgen dat de afweer van ons organisme tegen oxiderende processen - de huidveroudering - versnelt. Feit is dat met crèmes en bodylotions alleen de buitenste huidlaag wordt verzorgd.

Verder dan de crèmes
IN OUT INNOVAGE® gaat verder waar crème stopt. Het heeft invloed van binnenuit en beschermt de huid. Het voegt aan uw huid een concentraat van bio-opneembare antioxidanten toe dat de huid verdikt en het microreliëf glad strijkt, de huidveroudering vertraagt en de expressie van de blik vernieuwd. Het betekent dat dit tablet, waarin een maximaal gebruik van antioxidanten (20x groter dan van Vitamine C en 50x groter dan van Vitamine E), van binnenuit de actie tegen de huidveroudering in zet. Tot aan de diepste huidlaag. Naarmate de leeftijd steeds meer een rol gaat spelen op uw lichaam, wordt vernieuwen en beschermen van de huidcellen steeds noodzakelijker om een positief resultaat te behouden. IN OUT INNOVAGE® verbetert de uitstraling van uw huid omdat het de hydratatie verbetert en de onderhuid weer dikker maakt. Hierdoor wordt de huid flexibeler, zachter en gladder en daarnaast doet het de uitdrukking in uw gezicht ( de blik) weer stralen! Als top of the bill vermindert het de diepte van de rimpels tot 52%... en zijn al deze resultaten in gezicht en lichaam wetenschappelijk bewezen .
Verkrijgbaar bij de betere drogisterijen, reformhuizen en speciaalzaken.
Verkoopadviesprijs: E 29,95.
Voor meer informatie: Power Health Nederland, tel. (076) - 5711968 of www.powerhealth.nl/innovage

*