ID&T


Sensation Duitsland 2007 Silvester wordt wit!

Voor de derde maal brengt ID&T haar paradepaardje Sensation naar Duitsland. Na twee achtereenvolgende jaren in de Arena auf Schalke in Gelsenkirchen met meer dan 17.500 bezoekers, vindt The Worlds Leading Dance Event dit jaar plaats in de LTU Arena in Dv*sseldorf. Niet in juli, maar met Silvester, het Duitse Oud en Nieuw.

De keuze om van Gelsenkirchen naar Dusseldorf te gaan ligt in lijn met onze huidige visie over de internationale expansie van Sensation. We willen binnen enkele jaren in meer dan vijfentwintig landen actief zijn en dan voornamelijk in wereldsteden als Sydney, Dubai, Moskou, Praag, Kaapstad, L.A. en Rio de Janeiro. Dan past Dv*sseldorf als internationale lifestyle metropool uitstekend in dat portfolio., verklaart ID&T grondlegger Duncan Stutterheim.

Na zeven jaar ervaring stijgt het kwaliteitsniveau dit jaar naar nog grotere hoogten. Om de show er in alle landen hetzelfde uit te laten zien wordt er in de decoratie en show zowel creatief als financieel flink geïnvesteerd.

In vergelijking tot de andere landen is er voor de Duitse bezoeker nog een extra hoogtepunt. Sensation in Dv*sseldorf is namelijk de enige editie welke met Oud en Nieuw plaatsvindt. Daarom wordt er rond de jaarwisseling om 00.00 uur op showgebied extra groots uitgepakt.

Start VVK: 1 oktober 2007 TicketOnline.nl

Geplaatst op: 22-06-2007