Digitale Gemeente Houten

Koe-actrice Martha 130 brengt bezoek aan Houten

vrijdag 15 juni 2007 - Bron: Stichting Kersenfestival

Om het Kersenfestival onder de aandacht te brengen bij het publiek, legt de bekende koeactrice Martha 130 op donderdag 21 juni 2007 een bezoek af aan verschillende locaties in de gemeente Houten. De koeactrice Martha 130 dankt haar beroemdheid aan de vele reclames en speelfilms waarin zij heeft gespeeld. Tijdens de tv-uitzending van SBS6 heeft Martha 130 de derde plaats behaald in de strijd om de 25 meest grappigste uitgezonden commercials aller tijden. Op de dag van het Kersenfestival (zaterdag 30 juni 2007, locatie Beusichemseweg 146) vervult zij opnieuw een grote hoofdrol. Zo zorgt zij voor een spetterend optreden, verkleed als dirigent, tijdens een uitvoering van de March- en Showband uit Rheden. Ook het behaalde brons van Martha 130 bij het SBS6 programma wordt op die dag uitgebreid gevierd.

Martha 130 verwelkomt op donderdag 21 juni om 07.30 uur als eerste de treinreizigers op het station die van en naar Houten reizen. Onder muzikale begeleiding deelt Martha 130 flyers en een zuiveldrankje uit onder de treinreizigers ter promotie van het Kersenfestival. Na vertrek van het station in Houten worden om ± 09.30 uur het college van B&W en haar medewerkers bezocht in het Gemeentehuis. Martha 130 zal tijdens een persconferentie aldaar het college van B&W bedanken voor de toekenning van het Kersenfestival aan de cultuurnota van de Gemeente Houten. Hiermee kan voor de negende keer het bekende Kersenfestival worden georganiseerd. Zonder deze financiële ondersteuning was het de Stichting Kersenfestival niet gelukt een dergelijk cultuurfestijn te organiseren.
Na afloop van de persconferentie vervolgt de promotiecampagne zich verder op het Politiebureau en worden ook de bewoners van Het Haltna Huis vereerd met een bezoek van de bekende koeactrice.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).