Ingezonden persbericht


Brocade Communications benoemt Piet Giesbers tot
Regional Manager Europe North

Tilburg, 18 juni 2006 - Brocade Communications Systems, Inc. (Nasdaq: BRCD) heeft Piet Giesbers benoemd tot Regional Manager Europe North (Benelux, Scandinavië en Zuidelijk Afrika). In deze nieuwe functie is Giesbers nu verantwoordelijk voor de sales in de complete Benelux, alle Scandinavische landen inclusief de Baltische Staten en Zuidelijk Afrika. In deze functie is hij eerste verantwoordelijke voor alle activiteiten die Brocade in deze regio ontplooit. Daarnaast draagt hij zorg voor de contacten tussen Brocade en het grote aantal OEM-partners, distributeurs en resellers die de producten en oplossingen van Brocade aanbieden in de markt. Giesbers was hiervóór werkzaam als Territory Manager Benelux en Zuid-Afrika van Brocade Voordat Giesbers bij Brocade ging werken, heeft hij bij diverse andere vooraanstaande IT-bedrijven gewerkt in sales-, salesmanagement- en senior-managementposities. In deze functies heeft hij ook veel internationale ervaring opgedaan in complexe salestrajecten voor global enterprise accounts. In zijn laatste positie - voordat hij bij Brocade in dienst trad - was hij Director Alliances EMEA (o.a. Microsoft Alliance) bij Hewlett-Packard/Compaq.

Ulrich Plechschmidt, Vice-President en General Manager EMEA van Brocade, zegt over Giesbers' nieuwe functie: "Europe North is een meer dan substantieel onderdeel van onze business en derhalve erg belangrijk voor het succes van Brocade in EMEA. Piet Giesbers heeft aangetoond in de Benelux en Zuidelijk Afrika een sterke positie voor Brocade verder te kunnen uitbouwen. We zijn dan ook zeer verheugd dat we iemand als hij op deze plaats hebben. Dankzij zijn jarenlange ervaring bij Brocade en bij aanverwante IT bedrijven heeft hij de kennis en ervaring om onze leidende positie in Noord-Europa verder uit te breiden en te verstevigen."

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com.