Afrekenen per km² in vernieuwde online datashop DSP

TIEL, 20070618 -- Bridgis, de online geo-informatie dienst, introduceert een totaal vernieuwde datashop, DSP2.0 waarin afrekenen per km² mogelijk is.


Bridgis komt tegemoet aan belangrijke wensen van gebruikers. DSP2.0 bevat nu databestanden zoals adresfuncties en adrespopulaties en de datashop heeft nu een uitgebreid pakket aan topografische raster- en vectorkaarten van de Topografische Dienst Kadaster én Navteq. Klanten kunnen kaarten online selecteren op basis van eigen contouren en afrekenen per km2.

Gebruiksvriendelijk
Een aantal aanpassingen maakt de dienst nog gebruiksvriendelijker. Zo slaat DSP2.0 sessies voortaan op en bevat deze online dienst een nieuwe offertemodule. Offertes bevatten hyperlinks om direct te kunnen terugkeren naar een opgeslagen sessie.

Over DSP
DSP2.0 is met meer dan 200 gebruikers hét centrale punt op internet voor het online bestellen van data, het maken van analyses, het geocoderen van adressen en het in kaart brengen van projectdata. Via www.bridgis.nl kan men de werking van DSP2.0 testen en kan men gratis online offertes samenstellen.

Over Bridgis
Bridgis is marktleider in het ontwikkelen, combineren en toegankelijk maken van geografische informatie. Zij integreert geografische databestanden van gerenommeerde datapartners in een online datanetwerk, ontwikkelt innovatieve geo-webdiensten en levert geo-data op maat. Bridgis stelt met haar online dienst DSP haar klanten in staat zeer nauwkeurige en betrouwbare selecties en analyses te maken.




Bridgis bv