Gemeente Voorschoten

Voorschotenaren op feestelijke wijze genaturaliseerd Uitgebracht op: vrijdag 15 juni 2007

Burgemeester J.M. Staatsen heeft op woensdag 13 juni 2007 elf Voorschotenaren de bekendmaking van het Nederlandschap overhandigd. Onder hen de heer en mevrouw Bilbuljica met hun drie kinderen Selma, Edin en Edina, afkomstig uit Joegoslavië. Ook de heer Nikic (afkomstig uit Joegoslavië), de heer Zadeh (afkomstig uit Afghanistan), mevrouw Graanoogst (afkomstig uit Suriname) en mevrouw Tajic (afkomstig uit Iran) ontvingen een bewijs van naturalisatie.

Twee van hen, Felipe Basaglia (afkomstig uit Singapore) en mevrouw Salhi (afkomstig uit Marokko) ontvingen een optie, een schriftelijke verklaring waarin zijn aangeven te kiezen voor de Nederlandse nationaliteit. De moeder van de heer Nikic, had voor de feestelijke gebeurtenis een taart meegebracht, die zij met burgemeester Staatsen aansneed.

Op de foto: De naturalisandi en optanten met burgemeester Staatsen. V.l.n.r.: mw. Bibuljica, mevrouw Salhi, Edin Bilbuljica, Felipe Basaglia, Selma Bilbuljica, burgemeester Staatsen, Edina Bilbuljica, de heer Nikic, mevrouw Tajic, mevrouw Graanoogst, de heer Bibuljica en de heer Zadeh.


- einde bericht -