Ingezonden persbericht


Amersfoort: 15 juni 2007

LOTING EREDIVISIE PROFTENNIS PLAY-OFFS BEKEND

Popeye tegen De Manege, TV Groenekan treft Leimonias

Op het bondsbureau van de KNLTB in Amersfoort is vanochtend de loting verricht voor de play-offs van de Eredivisie proftennis. Popeye Gold Star speelt in de halve finale tegen The Webman/de Manege en G. van Alem Schoonmaak TC Groenekan tegen Leimonias.

Bij de loting zijn Popeye en TV Groenekan op basis van hun positie in de eindstand na zeven speelronden, respectievelijk als nummer 1 en 2, in het schema geplaatst. De nummers 3 en 4 van de eindstand (Leimonias en De Manege) zijn in dit schema ingeloot.

Beide wedstrijden worden zaterdag op het complex van TV Groenekan in Groenekan gespeeld. De winnaars treffen elkaar op zondag, eveneens in Groenekan, in de finale. De aanvangstijd op beide dagen is 12.00 uur. De winnaar van de play-offs mag zich een jaar lang landskampioen noemen. TV Groenekan is de regerend kampioen van 2006.

Het finaleweekeinde belooft een open strijd te worden. De ploegen troffen elkaar reeds in de reguliere competitie, maar die uitslagen (Popeye - De Manege 4-2 en Leimonias - TV Groenekan 2-4 ) zeggen weinig omdat niet per definitie dezelfde spelers en speelsters tegen elkaar uit zullen komen. De vier ploegen beschikken voor de play-offs komend weekend over de volgende spelers:

Popeye Gold Star The Webman/de Manege

Yvonne Meusburger Sandra Zahlavova

Marina Erakovic Nicole Thijssen

Dennis van Scheppingen Konstantinos Economidis

Fred Hemmes jr. Jesse Huta Galung

Jasper Smit

G. van Alem Schoonmaak TC Groenekan Leimonias

Iroda Tulyaganova Tzipi Obziler

Kveta Peschke Julie Ditty

Anastasiya Yakimova Marlot Meddens

Rogier Wassen Linda Sentis

Michel Koning Stefan Wauters

Alex Calatrava Amir Hadad

Filip Prpic

Dominik Meffert