Time : 10:44:34
Date : 15 June 2007
Sender Name: Alpheios Belgium

Alpheios schenkt cheque aan goed doel

Alpheios België overhandigde op 9 juni een cheque aan het DVC Heilig Hart te Deinze. Samen met Alpheios Nederland, Vebego en Millennium Projects werd er 2750¤ gedoneerd voor de uitbreiding van de gebouwen voor volwassen gehandicapten. Daarmee toont Alpheios hun betrokkenheid met de zorg voor de maatschappij en dat "maatschappelijk bewust ondernemen" voor hen een centraal uitgangspunt is.

De overhandiging van de cheque gebeurde naar aanleiding van het personeelsfeest van Alpheios. Naast de feestelijkheden was er dit jaar ook plaats voor een belangrijk sociaal luik. De medewerkers van Alpheios konden met de bewoners van het DVC (dienstverleningscentrum voor personen met verstandelijke en fysieke beperkingen) een wandeltocht met rolstoelen maken in Deinze. Aansluitend werd aan André De Decker, directeur van het dienstverleningscentrum, de cheque overhandigd. Alpheios België kreeg hiervoor niet alleen de steun van Alpheios Nederland en de overkoepelende holding Vebego, maar ook van Millennium Projects, de organisator van de activiteiten voor dit personeelsfeest.

Maatschappelijk bewust ondernemen is voor veel bedrijven een bekend, maar ook breed en veelomvattend begrip. Voor Alpheios gaat het er om als bedrijf haar plicht jegens de maatschappij te vervullen, met dus ondermeer letterlijk zorg te dragen voor de medemens. Zo was er vorig jaar ook al een initiatief ten voordele van Child Focus.

Alpheios België is een kennisintensieve organisatie die schoonmaakproducten en

-systemen levert voor de Belgische en Luxemburgse markt. Het ontwikkelt totaaloplossingen voor de professionele schoonmaak, ondersteunt klanten en verzorgt diverse trainingen. Alpheios is een onderdeel van de Vebego Groep, een familiebedrijf dat met circa 27.000 medewerkers en 25 bedrijven opereert in 8 Europese landen.

///////////////////
Meer informatie:
Alpheios België,
Bart Baert,
03/820.86.17

Link to Press Release - NL