Ingezonden persbericht



- persbericht -

11 juni 2007

Opening zeepmakerij De Elleboog

Amersfoort - Op vrijdag 15 juni vindt de opening plaats van zeepmakerij De Elleboog. In de zeepmakerij, onderdeel van zorgaanbieder Amerpoort, hebben 10 mensen met een verstandelijke beperking dagbesteding. Ze vervaardigen zepen in allerlei vormen, geuren en kleuren. Particulieren, maar ook bedrijven, kunnen er terecht. Manager Erik Vreekamp: "We hebben net een heel leuke opdracht binnengekregen. We gaan dino-zeepjes maken voor het dino-bos van dierenpark Amersfoort."

De zeepmakerij maakt samen met zeven groepen onderdeel uit van dagbestedinglocatie De Elleboog. De 55 cliënten die op De Elleboog hun dagbesteding hebben, maken dankbaar gebruik van de mooie ligging van het dagcentrum in de oude binnenstad van Amersfoort. De cateringgroep doet boodschappen in de buurt, de textielgroep koopt lapjes op de markt en de seniorengroep brengt geregeld een bezoek aan de bloemenmarkt.

Om 13.45 uur vindt de officiële opening plaats door Jantien Eerdmans, divisiemanager Dagbesteding van Amerpoort. Aansluitend is er in de tuin van de Elleboog (Lange Gracht 37) een verkoopmarkt van zelfgemaakte producten, ook van de andere dagbestedinggroepen van De Elleboog.

Noot voor de redactie,