Ingezonden persbericht


STUDENTEN PROMOTEN VEILIG VRIJEN

Woensdag 13 juni houden de studenten van de Studentenhuis van het Jaar verkiezing een actie ter promotie van veilig vrijen. In de studentensteden Tilburg en Enschede vragen ze studenten op straat of zij een condoom bij zich dragen. Is dit het geval, dan kunnen ze dit condoom ruilen tegen een doosje met 3 Private condooms. Hiermee willen zij duidelijk maken dat het belangrijk is om altijd een condoom bij de hand te hebben.

GOED VOORBEREID: ALTIJD EEN CONDOOM OP ZAK
De actie komt voort uit het feit dat jongeren nogal eens onveilig vrijen. Hierdoor stijgt het aantal jongeren dat een SOA oploopt. De studenten wijzen erop dat het belangrijk is om altijd goed voorbereid te zijn, met name tijdens het stappen. Private condooms deelt deze mening en sponsort daarom deze actie. Het wordt live uitgezonden bij Caz! tussen 19.00 uur en 20.00 's avonds, in het programma Wacht u voor de Hond. Studenten.net heeft al eerder acties gehouden ter promotie van veilig vrijen. Zo krijgen studenten die de Studentenpolis afsluiten een jaarvoorraad condooms.

STUDENTENHUIS VAN HET JAAR
Deze actie is onderdeel van de Studentenhuis van het Jaar verkiezing van Studenten.net. Deze jaarlijkse verkiezing is een ludieke zoektocht naar het gezelligste studentenhuis van Nederland. De actie van morgen is een battle tussen 2 huizen die het tot de finale hebben weten te schoppen. Huize Avion uit Enschede en Huize VM31 uit Tilburg gaan de strijd met elkaar aan. Het huis dat na een half uur de meeste condooms heeft weten te verzamelen, is verzekerd van een podiumplaats tijdens de uitreiking van de Studentenhuis van het Jaar award. Deze uitreiking zal plaatsvinden tijdens een spetterend finalefeest op woensdag 27 juni in Club Panama te Amsterdam.

STUDENTEN.NET

Organiserend bedrijf Studenten.net is een dochteronderneming van All4Students BV en vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentencommunity van Nederland. Momenteel heeft Studenten.net ruim 216.000 leden. Moederbedrijf All4Students is uitgever van bepalende internettitels gericht op studenten aan HBO en universitaire onderwijsinstellingen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn Studenten.net, Studentenbaan.nl en Studentenkamers.nl. Op deze sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, informatie over hun studie, carrière en vrije tijd.

Noot voor de pers

Voor meer informatie kunt u bellen met Willemien Bouwers, hoofdredacteur: 050-210 28 66 of 06-18 23 59 12. Studenten.net
Studentenhuis van het Jaar

All4students

Westerkade 6

9718 AP Groningen

tel. 050-210 28 60

fax 050-210 28 70

Correspondentie

Postbus 41138

9701 CC Groningen

routebeschrijving

Willemien Bouwers

Hoofdredacteur

willemien@all4students.nl

Actueel

www.studentoftheyear.nl
www.studentenhuisvanhetjaar.nl
www.scriptieprijs2007.nl

Websites

www.studenten.net

www.studentenbaan.nl

www.stages.nl

www.studentenkamers.nl

www.studentenreis.com

www.studentenadsl.nl

www.just4students.nl

www.introactie.nl

www.studentlease.nl

www.studiewinkel.nl