Syntens


---

Syntens en Federatie Dunne Plaat gaan verbintenis aan

Syntens en de Federatie Dunne Plaat (FDP) hebben op onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend. Het belangrijkste doel van de samenwerking is het stimuleren van innovatie in de dunne plaatketen. Deze keten bestaat uit plaatverwerkers, handelaren en distributiecentra, producenten van plaatmateriaal en toeleveranciers..

De overeenkomst is aangegaan voor onbepaalde tijd, jaarlijks vindt er een evaluatie plaats. De gezamenlijke activiteiten zullen voornamelijk gericht zijn op het verbeteren van het innovatievermogen van de FDP-leden, met als uiteindelijk doel het concurrentievermogen en ondernemerschap van de leden te versterken. En op het kennisdelen van FDP-leden en Syntensadviseurs.

De activiteiten voor 2007 zijn gericht op het aangaan van een Innovatie Prestatie Contract (IPC), het opstellen van Innovatieactieplannen samen met de betrokken ondernemers en het geven van op maat gemaakte workshops. Daarnaast zullen er ook gezamenlijke activiteiten met ondernemers en haar ketenpartners zijn, gericht op collectieve innovatietrajecten. Ondernemers die geïnteresserd zijn kunnen contact opnemen met Jo van der Put, 088 444 0 444.

Noot voor de pers:

Voor meer informatie over deze samenwerkingsovereenkomst kunt u contact opnemen met Kirsten Ahlers, communicatieadviseur Syntens, tel. 088 â 444 0 450.