Senternovem


15-06-2007 | Provincie Zuid-Holland helpt terreineigenaren bij bodemsanering

De provincie Zuid-Holland helpt ondernemers en terreineigenaren bij het verkrijgen van een financiële bijdrage voor het saneren van vervuilde bodems van bedrijfspercelen. In juni en juli organiseert de provincie inloopbijeenkomsten in vier regio's.
Hier kunt u als eigenaar van een bedrijfsperceel in de provincie Zuid-Holland terecht voor een persoonlijk advies over onder andere:


* uw specifieke situatie;

* of u in aanmerking komt voor een financiële bijdrage;
* hoe de provincie Zuid-Holland u daarbij kan helpen;
* de Bedrijvenregeling en Cofinanciering.

De bijeenkomsten vinden plaats in vier regio's:

Dinsdag 26 juni: Sassenheim Hotel Van der Valk, Warmonderweg 8

Donderdag 28 juni: Dordrecht Mercure Hotel, Rijksstraatweg 30

Dinsdag 3 juli: Schiedam Novotel, Hargalaan 2

Donderdag 5 juli: Nieuwerkerk aan den IJssel Hotel Van der Valk, Parallelweg Zuid 185

Op deze dagen kunt u tussen 15.00 uur en 20.00 uur binnenlopen voor informatie over bodemsanering en de financiële ondersteuning. U bepaalt dus zelf welk tijdstip u het beste uitkomt. Specialisten zijn aanwezig om antwoord te geven op al uw vragen. Deelname is kosteloos.

Uit de gegevens van het Historisch Bodembestand (HBB) kunt u afleiden of uw perceel mogelijk is verontreinigd. Eigenaar of erfpachters zijn schriftelijk geïnformeerd over de soort van activiteiten die in het verleden hebben plaatsgevonden op hun bedrijfsterrein. U kunt deze informatie ook na lezen op www.bodemloket.nl.

Inschrijven
U kunt zich snel en gemakkelijk inschrijven voor één van de bijeenkomsten via de website www.zuid-holland.nl/bedrijvenregeling.