Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Scooterrijdster gewond na botsing met doorrijder

Lieren, 15-06-2007 o De politie onderzoekt een aanrijding waarbij een nog onbekende scooterrijder is doorgereden en de aangereden scooterrijdster flinke verwondingen opliep. Het ongeval vond plaats op donderdagmiddag 7 juni j.l omstreeks 15.30 uur aan het Kanaal Zuid.

Een 17-jarige vrouw uit Loenen reed op haar scooter over het fietspad van Kanaal Zuid in de richting van Loenen. Ze is vervolgens door een nog onbekende scooterrijder van achter aangereden waardoor ze is komen te vallen. De jongeman op de scooter is doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken. De jonge vrouw is vervoerd naar het ziekenhuis waar bleek dat ze een lichte hersenschudding had opgelopen en flinke kneuzingen en schaafwonden.

Het signalement van de scooterrijder: Scooter merk Aprillia, kleur donkerblauw met zwarte strepen, gele stickers op het voorspatbord, geen kentekenplaat. De tweewieler werd bestuurd door een jongen ongeveer 17 jaar oud, zwarte helm met een zwart vizier, rood t-shirt met zwarte strepen en daaroverheen een zomerjas kleur zwart met grijs.

De politie verzoekt de onbekende scooterrijder zich te melden bij de politie. Ook mensen die denken de scooterrijder te herkennen aan de hand van bovengenoemd signalement of andere informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie 0900-8844.