Dancing with the Stars presentatie duo krijgt onderscheiding

14.06.2007 / 09:35 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: St. holland dance promotions

St. holland dance promotions

Dancing with the Stars presentatie duo krijgt onderscheiding

De Zilveren Dansschoen, een onderscheiding die de Nederlandse Vereniging van Dansleraren jaarlijks uitreikt, gaat dit jaar naar het presentatieduo van het immense populaire TV programma van RTL4 Dancing with the Stars.
RON BRANDSTEDER & SYLVANA SIMONS ontvangen de prijs omdat zij met hun inzet en vakkundigheid tijdens de 3 series van dit TV programma het dansen op een geweldige wijze hebben gepromoot.

De jaarlijkse prijs is in het leven geroepen om personen, organisaties of bedrijven te eren voor het in de publiciteit brengen van het dansen en de danssport in Nederland.

'Ron & Sylvana presentatoren van Dancing with the Stars hebben op bijzondere wijze het dansen in de kijker gezet en er mede toe bijgedragen dat dansen in heel Nederland mateloos populair is geworden. Door hun weloverwogen presentatie is de TV kijker meegenomen in een wereld van bewegen, sportiviteit en glamour' zegt David Simon, algemeen secretaris van de NVD.

De Zilveren Dansschoen wordt op vrijdag 15 juni a.s tijdens de officiële opening van het International Dansleraren Congres Swinging World; ANNO.....NU ! in de schitterende accommodatie van Hotel Congrescentrum de Heerlickheijd van Ermelo uitgereikt. Tijdens het openingsprogramma dat om 11.00 uur begint zal presentatrice NICKY PLESSEN een zilveren dansschoen in de vorm van een dasspeld of hangertje uitreiken aan Ron Brandsteder & Sylvana Simons.

Voor verdere informatie;
NVD/HDP
David Simon
Tel; 020-6478333
mob.06-55804021
e-mail; simondde@xs4all.nl