13.06.2007 / 09:23 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Kever club nederland

Kever club nederland

Een weekend terug in de tijd, de nostalgie herleeft

Internationaal Keverweekend 15, 16, 17 juni 2007.
www.keverclub.nl/budel

Meer dan 15.000 bezoekers en bijna 3.500 luchtgekoelde Volkswagens zullen ook dit jaar weer in het derde weekend van juni het alom bekende evenement het Internationale Keverweekend bezoeken. Het Internationale Keverweekend ook wel Beautiful Budel genoemd is het grootste evenement op gebied van luchtgekoelde Volkswagens in Nederland en behoort tot de grootste van Europa.

De vorm, het geluid, de sfeer om deze auto's heen maken het dat deze auto nog voorleeft in veler harten. Duizenden mensen bezoeken dit weekend het Brabantse plaatsje Budel, dat één keer per jaar wordt omgetoverd in een waar keverdorp. Of je nou wel of geen keverfanaat bent Beautiful Budel is een evenement dat niemand wil missen.

Daarom wordt vanuit heel Europa in een oude VW (van Kever tot Bus, van Karmann Ghia tot Kubelwagen) de reis afgelegd naar Budel. Dit internationale gezelschap resulteert jaarlijks in duizenden luchtgekoelde Volkswagens op het terrein van manege d'auw Meule in Budel (Noord-Brabant). Je kijkt je ogen uit...

Wat is er te beleven?
Vanaf vrijdag 15 juni, verandert het o zo rustige Budel in een waar 'Keverdorp'. Zowel zaterdag als zondag is er volop vermaak voor iedereen! De occasionshow, een tourrit door Budel en omstreken, professionele sprintwedstrijden, onderdelenmarkt, show & shine en diverse kinderactiviteiten. Vrijdag- en zaterdagavond worden de grandioze feestavonden georganiseerd met live muziek, vanuit twee grote tenten. Het internationale Keverweekend is een gezellig familie-uitje voor jong en oud en natuurlijk bent u ook zonder luchtgekoelde VW van harte welkom.

Het mooiste en grootste luchtgekoelde evenement, georganiseerd door liefhebbers en vrijwilligers van de Keverclub Nederland wordt gehouden in ons eigen Nederland; iets om trots op te zijn! Heb je de smaak van het Internationaal Keverweekend eenmaal te pakken, dan ben je verkocht.

Budel ligt aan de A2, Eindhoven - Weert, afslag 37. Volg daarna de borden (of de VW's). Voor meer informatie of beeldmateriaal over het Internationaal Keverweekend 'Beautiful Budel':
Keverclub Nederland, www.keverclub.nl/budel, e-mail: pr.budel@keverclub.nl of mob. 06 - 43
27 53 28. We hopen jullie allemaal te mogen begroeten op Beautiful Budel 2007, de 24ste editie!

Noot voor redactie,