Gemeente 's-Hertogenbosch

07-06-2007
XSHERO viert tweejarig bestaan met stevige beats en zwoele reggae klanken
XSHERO, dé jongerenportal voor 's-Hertogenbosch en Rosmalen, viert haar tweejarig bestaan. Met inmiddels 800 bezoekers per dag en 160 hyves-vrienden (http://xshero-denbosch.hyves.nl) mag dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! Daarom organiseren we net als bij de start en het éénjarig bestaan een spetterend feest "XSHERO goes LIVE, part IV" in w2 Concertzaal.

Op vrijdag 15 juni 2007 om 20.30 uur barst het spektakel los. Wie er vorig jaar bij was, weet dat de redactie van XSHERO de grote publiekstrekker "Kraak & Smaak", had weten te strikken. Dit jaar is er echter gekozen voor een héle andere aanpak door meerdere (lokale) artiesten te programmeren. Wat dacht je van de line up: Gray Code, live drum 'n bass van 165over90, DJ collectief Bralwerk en de zwoele reggaeklanken van Tribute 2 Bob Marley. Daarnaast staan er nog enkele verrassingen op het programma, want dit jaar is er naast aanstekelijke muziek méér te beleven! Waaronder meesterlijk cabaret. Willemijn Smeets was finaliste tijdens het Leids cabaretfestival 2006, waar onder andere Lebbis & Jansen, Najib Amhali en Javier Guzman haar voorgingen. Berit Companjen staat dit jaar als grote kanshebber in de finale van het Groninger Studentencabaretfestival.

Noteer 15 juni vast in je agenda en beleef XSHERO. Kaarten voor het XSHEROfeest kosten tien euro per stuk. Maar als je snel op http://www.XSHERO.nl klikt, bieden we je maar liefst 50% korting. Print de kortingsbon op de site uit en lever deze in bij High Fidelity Records, Dode Nieuwstraat 72 (achter de Hema). Je betaalt dan slechts vijf euro voor je entreebewijs.