Gemeente Grave

Vanaf 20 juni as.: projectenwinkel gesloten

Op vrijdag 15 juni as. is de gemeentelijke projectenwinkel voorlopig voor het laatst open. Heropening vindt plaats in september. De precieze (her)openingsdatum wordt nog via deze krant bekendgemaakt.

Zoals u weet wordt aan de Arnoud van Gelderweg een nieuw stadhuis gebouwd. Ook de gemeentelijke projectenwinkel krijgt een plaats in het nieuwe stadhuis. Een ruimte die direct grenst aan de nieuwe, centrale publiekshal, wordt hiervoor gebruikt.

De gemeentelijke projectenwinkel is iedere woensdag van 14.00 - 17.00 uur en iedere vrijdag van 09.00 - 12.00 uur geopend. Er wordt wel altijd een zomersluiting gehouden. Deze keer is er voor gekozen om de zomersluiting, in verband met de verhuizing naar het stadhuis, iets langer te laten duren. Ook zal de zomersluiting gebruikt worden om meer materiaal voor het publiek digitaal te ontsluiten. Het is de bedoeling dat in de nieuwe projectenwinkel meer gewerkt gaat worden met bijvoorbeeld PowerPoint presentaties, presentaties via internet en met andere digitale technieken.

Informatie Dhr. H. Ruijs, coördinator projectenwinkel, (0486) 477 299, h.ruijs@grave.nl